طرز تهیه پیتزا چرخی
مواد لازم برای پیتزا چرخی :
خمیر پیتزا | به مقدار لازم |
سس مارینارا | یک سوم پیمانه |
پونه تازه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | یک حبه |
پنیر موتزارلا | یک دوم تا دو سوم پیمانه |
سوسیس | ۲۴ تا ۳۰ اسلایس |
پنیر پارمزان | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | یک دوم پیمانه |
دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به کلفتی ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.
سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.
پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیس ها را روی آن قرار دهید.
از یک جهت ابتدا کنید و با تمرکزفکر خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که بخت درز رو به پایین باشد.
به مدت ۳۰ لحظه در یخچال قرار دهید.
آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخ های ۳ سانتیمتری برش دهید.
درست کردن پیتزا چرخی فینگرفود خوشمزه
هر برش از پیتزا چرخی ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید.
روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ لحظه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود. (۵-۷ لحظه آخر زیر آنها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته میباشد)
اجازه دهید ۵ لحظه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.