طرز تهیه کوکی کاتلا

 

how2 cook2 cookie1 طرز تهیه کوکی کاتلا

 

مواد لازم برای تهیه کوکی کاتلا :

آرد  ۲۰۰ گرم
 کره سرد مکعبی خرد شده  ۱۰۰ گرم
 نشاسته  ۲ قاشق سوپخوری
 پودر قند  ۲۰ گرم
خامه ۲ قاشق سوپخوری
کاتلا ۴ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
کاتلا مقداری برای تزیین
شکلات ذوب شده مقداری برای تزیین
بیشتر:  آشنایی با خواص و مضرات روغن دنبه

 

طرز تهیه کوکی کاتلا :

آرد، کره، نشاسته، پودر قند، خامه، کاتلا، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست آد. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کند.

خمیر را با وردنه، نازک باز کنید و با کاتر به صورت یک اندازه برش بزنید و داخل سینی بچینید و به مدت ۱۵ لحظه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

بیشتر:  طرز تهیه دسر محلبی پسته

بعد از خنک شدن روی یک لایه بیسکویت مقداری کاتلا بمالید و لایه دیگر بیسکویت را روی آن قرار دهید و با شکلات ذوب شده تزیین کنید.

بیشتر:  طرز تهیه ساندویچ هندی

 

  how2 cook2 cookie2 طرز تهیه کوکی کاتلا

طرز تهیه کوکی کاتلا

 

 

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …