روش های فریز کردن غوره

روش های نگهداری از غوره, اصولی برای نگهداری از غوره

غوره ها را بشویید وقتی خشک شدند داخل فریزر نگهداری کنید

من همیشه فصل غوره های ریز و بدون هسته که می شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می گویند) مقداری فریز می کنم و برای بعضی غذاها و خورش ها استفاده می کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک ها و کلا هر غذاهایی که طعم ترش دارد با این غوره ها عالی می شوند.

بیشتر:  روش های خشک کردن زرشک در خانه

یکی از راه های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذاها لذت ببریم.

اکثرا این غوره ی فریز شده را، مثل غوره ی تازه برای داخل بعضی غذاها استفاده کنید.

بیشتر:  آموزش ساخت کاردستی حلزون کاغذی برای کودکان

برای فریز کردن غوره هم می توانید داخل نایلون بریزید یا ظرف در دار فرقی ندارد. فقط مهم این است که خوب در آن را ببندید و محکم باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

دقت کنید حتما آب غوره ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موقع استفاده به راحتی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا جدا هستند.

بیشتر:  روش های از بین بردن حشرات برنج و حبوبات و غلات

غوره ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید تغییر رنگ می دهد و رو به قهوه ای می رود.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

روش های متفاوت بافت لیف

   آموزش بافت لیف لیف یکی از لوازمی است که در اکثر حمام های ایرانی …