طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

dent2 dessert2 طرز تهیه دسر دنت پرتقالی

مواد لازم برای دسر دنت :

ژله پرتغال  1 بسته 
 دنت پرتغال 1 بسته
شیر   نصف پیمانه
خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری 
ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه دسر دنت :

ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا تمام ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.

ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.

 

بیشتر:  طرز تهیه سوپ سرد

شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار است) را بهتر است از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.

ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.

 

بیشتر:  طرز تهیه دسر کرم پنیری بلوبری

 

بیشتر:  طرز تهیه قهوه یخی تایلندی

نوشته طرز تهیه دسر دنت پرتقالی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ی سیتان وگان

  سیتان و وگان چیست؟ دستور تهیه سیتان وگان سیتان اغلب، به عنوان “گوشت گیاهی” …