طرز تهیه زیتون پرورده

 

 تهیه زیتون پرورده,درست کردن زیتون پرورده

طرز تهيه زيتون پرورده

زیتون پرورده در شمال با ترکیب رب انار و گردو و روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست می شود. در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی زیتون پرورده آشنا می کنیم.

مواد لازم برای طرزتهیه زیتون پرورده :

 زیتون بدون هسته  500 گرم
 چوچاق  1 قاشق غذاخوری
 گردوی ساییده شده  100 گرم
 سیر 3 حبه
 آب انار ترش (رب انار ترش) 1 رقم
دانه ی انار ترش 1 پیمانه
 نمک و فلفل به مقدار لازم
 گلپر در صورت متمایل‌شدن به مقدار لازم
بیشتر:  روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

طرز درست کردن زیتون پرورده :

برای طرز تهیه زیتون پرورده، ابتدا زیتون ها و مغز گردو را داخل ظرفی بریزید سپس سبزی چوچاق (از سبزی های مخصوص شمال می باشد که بیشتر در گیلان می باشد) را ریز خرد کنید و 1 قاشق غذاخوری از آن را داخل آن بریزید. سپس سیر را با رنده ریز، رنده کنید و افزایش کنید آب انار ترش را بگیرید و داخل آن بریزید اگر انار تازه ندارید از رب انار ترش هم می توانید استفاده کنید.

بیشتر:  روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

مقداری نمک و فلفل هم به آن افزایش کنید و دانه ی انار ترش هم به آن افزایش کنید، اگر دانه ی انار تازه نداشتید اشکال ندارد استفاده از آن الزامی نیست.

اکنون مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید و بعد میل کنید.

برای طرز تهیه زیتون پرورده، اگر سبزی چوچاق را نتوانستید پیدا کنید از جعفری و گشنیز و نعنا استفاده کنید.

طرز تهیه زیتون پرورده,زیتون پرورده

روش درست كردن زيتون پرورده

خواص زیتون پرورده :

بیشتر:  طرز تهیه مربا انجیر

زیتون پرورده، علاوه بر خوشمزه بودنش سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها از جمله ویتامین E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان و … می باشد.

مصرف زیتون پرورده به همراه غذا، مقوی معده و اشتها آور و قابض می باشد.

 

 

مطلب پیشنهادی

روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

  ترشی گردو همدانی نحوه تهیه ترشی گردو در فصل بهار ترشی گردو، ترشی سنتی …