روش خشک کردن پسته تازه در خانه

 

روش های نگهداری از پسته تازه, راهنمای خشک کردن پسته تازه

خشک کردن پسته از روش مرسوم و متداول نگهداری پسته هست

خشک کردن پسته از روش های مرسوم و متداول نگهداری پسته هست.

برای نگهداری پسته دو روش وجود دارد.

1- فریز کردن

2- خشک کردن پسته که روش مرسوم و متداول نگهداری پسته هست.

فریز کردن پسته تازه :

برای فریز کردن پسته تازه، می توانید آن ها را به آسودگی داخل هر ظرفی که در معرض دارید قراربدهید و فریز کنید.

نیم ساعت قبل از زمانی که قصد مصرف پسته را دارید آن را از فریزر خارج کنید تا یخ زدایی شود.

در این روش، طعم و مزه ی پسته تازه کاملا حفظ می شود و می توانید در پایان طول سال از داشتن پسته ی تازه در خانه لذت ببرید.

اگر مقدار پسته ها زیاد هست و می خواهید آن ها را پوست بگیرید سخت هست بهترین راه حل این هست که مقداری از آن ها را درون پلاستیکی استوار بریزید به اندازه ای وقتی در پلاستیک را ببندید و آن را صاف کنید حدود 3-4 سانتیمتر شوند.

بیشتر:  از بین بردن زردی وسایل سفید

و با دست یا پا روی آن ها بکشید به صورتی که پوست آن ها کنده شود نه اینکه له شوند این کار را با آسودگی انجام بدهید تا پوست های پسته تازه از آن ها سوا شود و بعد با دست پوست و پسته ها را سوا کنید.

روش خشک کردن پسته,خشک کردن پسته تازه

برای سوا کردن پوسته پسته از روش گذاشتن در پلاستیک استفاده کنید

بعد از اینکه پوست ها را سوا کردید آن را داخل کاسه آبی بریزید و کمی مخلوط کنید پسته های پوچ و خالی روی آب می آیند آن ها را سوا کنید و بعد از آن پسته های تازه را درون آبکش بریزید.

وقتی آب آن رفت پسته ها را یا داخل سبد یا روی پارچه ای پاک در مکانی که خورشید به آن ها بتابد بریزید و اجازه بدهید خشک شوند.

بیشتر:  نحوه تمیز کردن لکه های ژلی ویتامین و روغن ماهی

پسته تازه را می شود در سایه خشک کرد ولی پوسته آن ها باز نمی شوند و پسته خندان نمی شوند اما درآفتاب پسته های خندانی دارید.

بعد از 3-4 روز پسته ها خشک می شوند ولی برای اعتماد بیشتر از آن ها بخورید ببینید کاملا خشک شدند یا نه.

قبل از خشک شدن پسته می توانید با مقداری آب و نمک آن ها را بو بدهید بو دادن پسته سبب ماندگاری بیشتر پسته ها می شود.

روش بو دادن پسته خام, نکاتی برای خشک کردن پسته تازه

اگر پسته تازه را در خورشید خشک کنید خندان تر می شوند

نکاتی درباره پسته تازه:

* هنگام پوست گرفتن پسته ها نگران در بسته بودن پسته ها نباشید، طی فرآیند خشک شدن پسته، خیلی از پسته ها خود به خود درشان باز می شود.

* تجربه نشان داده هست پسته ی فریزشده خیلی آسوده تر پوست گرفته می شوند.

* پسته ی مرغوب پسته ای هست که خودش درش باز شده باشد.

معمولا پسته های در بسته را با خیساندن و در آب و با استفاده از دستگاه های مخصوص، باز می کنند. به این نوع پسته “آب خندان” می گویند.

بیشتر:  ایده های جالب برای آتش بازی برای عروس و داماد

یعنی پسته ای که با این فرآیند لبش خندان شده هست.

برای تشخیص اینکه یک پسته خودش درش باز شده یا به کمک مداخله های انسانی در آن باز شده هست کافی هست آن را در دستتان بگیرید و سعی کنید از روی پوست پسته آن ها را به هم برسانید اگر با فشار دادن پوسته ها پسته در بسته شد یعنی پسته آب خندان هست، ولی اگر اصلا امکان بستن پسته وجود نداشت، پسته شما به صورت طبیعی خندان هست.

 

 

مطلب پیشنهادی

دلایل بوی بد کولر آبی چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟

  بوی بد کولر آبی چگونه از بوی بد کولر آبی خلاص شویم؟ به وجود …