طرز تهیه دسر عربی

طرز تهیه دسر عربی

arabic2 dessert1 طرز تهیه دسر عربی

مواد لازم برای دسر عربی :

شیر  2 لیوان 
 پودر کرم کارامل آماده یک بسته 
پودر ژلاتین  دو قاشق غذاخوری 
 پودر کاکائو  یک قاشق چایخوری پر
پودر نسکافه یک قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری 
بیسکوییت پتی پور یک بسته

 

طرز تهیه دسر عربی :

ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود. 

بیشتر:  طرز تهیه اسکون تخم مرغ و بیکن و پنیر چدار

بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد.

 

بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد. شیرینی این دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم.

بیشتر:  طرز تهیه خوراک مجارستانی

 

بیشتر:  طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

نوشته طرز تهیه دسر عربی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …