طرز تهیه سس مارینارا

 

درست کردن سس مارینارا, نحوه ی درست کردن سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا

روش درست کردن سس مارینارا

سس مارینارا، یک سس آسان و خوشمزه می باشد که با هر چیزی سازگار می باشد. می توانید آن را آسان روی ماکارونی تهیه کنید یا با آن لازانیا درست کنید. می توانید اسپاگتی، پیتزا و کوفته درست کنید (تنها کوفته را در سس بپزید – بیشتر طول می کشد) یا هر چیزی که فکرش را بکنید. می توانید میزان آن را چند مساوی کنید و آن را در فریزر منجمد کنید.

طرز تهیه سس مارینارا :

مواد لازم برای سس مارینارا :

 روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری
 پیاز خرد شده  1 فنجان
  سیر خرد شده 2 حبه
 کرفس خرد شده  2 ساقه
 گوجه فرنگی خرد شده  1 و نیم قوطی
رب گوجه فرنگی  150 گرم
 جعفری خشک شده 2 قاشق چایخوری
 ریحان خشک شده 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر:  دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

 

طرز تهیه سس مارینارا :

روغن را در ماهیتابه بزرگ روی حرارت میانه ​​گرم کنید. پیاز، سیر و کرفس را هم بزنید و بپزید تا نرم شوند. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بریزید و هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید، حدود 5 لحظه بجوشد. جعفری، ریحان، پونه کوهی، نمک و فلفل را هم بزنید و اجازه بدهید 15 لحظه بجوشد.

بها غذایی سس مارینارا:

در هر وعده: 143 کالری پروتئین 5 گرم کربوهیدرات 23.5 گرم؛ چربی 5.4 گرم سدیم 494 میلی گرم. تغذیه کامل.

بیشتر:  طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

سس مارینارا با اسفناج:

سس مارینارا,طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا با اسفناج

مواد لازم برای سس مارینارا اسفناج :

 روغن زیتون یک چهارم فنجان
 پیاز خرد شده  1 رقم
 حبه سیر خرد شده 5 حبه
 هویج رنده شده یک سوم فنجان
 اسفناج خرد شده  200 گرم
 رب گوجه فرنگی  170 گرم
 قارچ تکه تکه شده  120 گرم
نمک  2 قاشق غذاخوری
پونه کوهی خشک 2 قاشق غذاخوری
ریحان خشک 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده 2 و نیم قاشق غذاخوری
برگ بو 2 رقم
گوجه فرنگی 800 گرم

 

طرز تهیه سس مارینارا با اسفناج :

روغن زیتون، پیاز، سیر، هویج، اسفناج، رب گوجه فرنگی، قارچ، نمک، پونه کوهی، ریحان، فلفل قرمز خرد شده، برگ بو و گوجه فرنگی را مخلوط کنید.

بیشتر:  طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

همه ی مواد را داخل قابلمه بریزید و در آن را ببندید، حرارت را زیاد کنید زمانی که جوش آمد اجازه بدهید به مدت 4-5 ساعت با حرارت کم بپزد. اگر سس رقیق بود اجازه بدهید باز هم بپزد.

 

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …