طرز تهیه کوکی موکای تیره

 

 طرز تهیه کوکی موکای تیره, طرز تهیه کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی موکای شکلاتی

روش تهیه کوکی موکای تیره

هیچ چیز خوشمزه تر از گاز گرفتن قطعه ای از این موکاهای تیره و مرطوب نیست! در ادامه با طرز پخت یک نوع کوکی موکای قهوه آشنا می شوید.

طرز تهیه کوکی موکای تیره:

مواد لازم برای کوکی موکای تیره :

 کره ی به دمای محیط رسیده 1 فنجان
 شکر قهوه ای سه چهارم فنجان
 شکر سفید یک سوم فنجان
 پودر قهوه سریع  یک چهارم فنجان
 تخم مرغ  2 رقم
 عصاره وانیل  1 قاشق چایخوری
 آرد همه منظوره 2 فنجان
 پودر کاکائو  سه چهارم فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر سفید نصف فنجان
شکلات تلخ سکه ای 24 رقم
بیشتر:  طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

 

طرز تهیه ی کوکی موکای تیره :

مرحله 1

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید.

مرحله 2

کره، شکر قهوه ای، 1/3 فنجان شکر و پودر قهوه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ و عصاره وانیل را افزایش کنید و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد افزایش کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله 3

1/2 فنجان شکر را روی یک بشقاب کم اعماق بریزید. خمیر را به شکل گلوله های 5 سانتی درآورید و در شکر بغلتانید تا روی آن کاملا به شکر آغشته شود. روی کاغذهای سینی فر با دوری بچینید.

کوکی موکا,طرز پخت کوکی شکلاتی

مراحل پخت کوکی موکای شکلاتی

بیشتر:  طرز تهیه نان روغنی خوشمزه و سنتی

مرحله 4

حدود 10-15 لحظه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه های آن تنظیم شود. در این هنگام بلافاصله یک شکلات تلخ سکه ای را در وسط هر کوکی به داخل فشار بدهید. بگذارید روی توری سیم خنک شود.

بها غذایی کوکی موکای تیره

در هر وعده: 164 کالری پروتئین 2.3 گرم کربوهیدرات 21 گرم؛ چربی 8.6 گرم کلسترول 35.8 میلی گرم سدیم 163.4 میلی گرم. تغذیه کامل

روش های درست کردن کوکی های شکلاتی, طرز درست کردن کوکی شکلاتی

طرز پخت کوکی موکا شکلاتی

بیشتر:  طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

نکته برای تهیه ی کوکی شکلاتی:

همانطور که می دانید جوش شیرین 4 مساوی بکینگ پودر زورمند تر میباشد. بنابراین اگر بخواهید از بکینگ پودر استفاده کنید باید 4 مساوی میزان جوش شیرین استفاده کنید. جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن کیک و شیرینی میباشد. اگر میزان آن کم باشد، کمتر پف می کند.

 

 

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

  طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …