2 روش طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

(*2*)طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

روش های پخت بادمجان کباب گیلانی

بادمجان کباب گیلانی، غذای زیبا و مجلسی و سنتی شمال کشور هست که طرفداران زیادی دارد.

بادمجان کباب گیلانی یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار شمال کشور به خصوص استان گیلان هست.  بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر را با گردو آسیاب شده، جعفری، رب انار و … متناسب با ذائقه خصوصی پر میکنند و به عنوان وعده غذایی ناهار با برنج یا کته و به عنوان وعده غذایی شام با نان میل مینمایند. در ادامه مقاله دو روش پخت گوناگون بادمجان کباب را با شما در میان میگذاریم.

1- طرز تهیه بادمجان کباب

مواد لازم بادمجان کباب

برای 4 نفر

روزگار آماده سازی 20  لحظه

روزگار پخت 120 لحظه

 گردو 1 پیمانه
 پیاز 1 رقم
 بادمجان 5 رقم
 رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
 سیر 2 حبه
 نمک فلفل زردچوبه مقدار کافی
جعفری 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع مقدار کافی

 

(*2*)طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر

روش اول طرز تهیه بادمجان کباب

بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. گرفتن سر بادمجان کاملا داوطلبانه هست.

بیشتر:  طرز تهیه 2 نوع املت کاهو

وسط بادمجان را از بالا به پایین با 2 سانتی متر دوری از هر جهت با چاقو برش بزنید و داخل شکم بادمجان را با قاشقی کوچک خالی کنید و تخم هایش را در آورید.

بادمجان را به مدت یک ساعت در کاسه آب نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود سپس شسته و خشک کنید.

بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت میانه سرخ کنید.

اگر میخواهید غذایتان رژیمی شود میتوانید بادمجان را روس شلعه پخش کن یا داخل فر کباب کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن حرارت دادن دهید تا سبک شود.

2 حبه سیر را له کرده به پیاز داغ افزایش کنید و حرارت دادن دهید تا بوی سیر بلند شود.

1 پیمانه گردو آسیاب شده را به مواد افزایش کرده حرارت دادن دهید تا رنگ گردو تبدیل کند.

رب انار ترش یا رب آلوچه را به همراه جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و مخلوط نمایید و حرارت دادن دهید تا رنگ باز کند.

بیشتر:  طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی

مایه داخل بادمجان شکم پر را کنار بگذارید تا سرد شوند.

در صورت متمایل‌شدن میتوانید پس از حرارت دادن دادن گردو ، گوجه خرد شده به مواد داخل بادمجان افزایش کنید و بعد از این که آبش کشیده شد، بقیه مواد را به تابه بیفزایید.

داخل شکم بادمجان ها را پر کنید و و تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شده و بادمجان ها را داخل تابه بگذارید و نصف استکان آب به آن ها افزایش کنید و اجازه دهید آب تابه بخار شود و بادمجانها مزه بگیرند.

روی بادمجان کباب گیلانی را میتوانید با دانه انار و گردو تزئین کنید.

2- بادمجان کباب به روش دیگر

مواد لازم بادمجان کباب گیلانی

برای 6 نفر

 بادمجان قلمی شش رقم
پیاز یک رقم
گردو آسیاب شده نصف پیمانه
رب انار یک قاشق سوپخوری
 رب آلو دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

(*2*)طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر

روش دوم طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی

بادمجان را پوست گرفته و برشی روی آن ایجاد کنید و مقداری نمک رویش بپاشید و یک ساعت در صافی بگذارید تا تلخی اش گرفته شود.

بیشتر:  طرز تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار

پیاز را با رنده ریز، رنده کنید و آبش را بگیرید و با رب انار، گردو و رب آلو مخلوط نموده و ادویه ها را به آن  افزایش کنید.

بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

داخل شکم بادمجان را با خالی  کرده با مواد آماده شده پر کنید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و بعد از این که داغ شد، بادمجان ها را داخل قابلمه بچینید و در قابلمه را ببندید و شکیبایی کنید با حرات کم به آرامی سرخ شوند.

وقتی یک جهت بادمجان ها سرخ شد ، جهت دیگر را هم سرخ کنید.

میتوانید کنار  بادمجان ها از گوجه فرنگی سرخ شده هم استفاده کنید.

 

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …