طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز
مواد لازم برای حلوا زنجبیلی تبریز :
روغن جامد | 1/2 پیمانه |
کره | 100 گرم |
آرد سفید | 2 پیمانه |
آرد برنج | 1/2 پیمانه |
پودر قند | 2 پیمانه |
پودر زنجبیل | یک قاشق غذاخوری |
پودر هل | یک قاشق مرباخوری |
روغن جامد و کره را روی حرارت گذاشته تا ذوب شود، سپس آرد سفید را الک کرده و به آن افزایش کنید و روی حرارت ملایم ده لحظه داغکردن دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آن عوض نشود.
بعد از ده لحظه که گذشت آرد برنج را الک کرده و به آن افزوده و هم زده به مدت دو سه لحظه بعد از این مراحل پودر قند، پودر زنجبیل، پودر هل را افزوده و کاملا با پشت قاشق هم زده تا پودر قند به خورد حلوا رود. بعد از دو لحظه از روی حرارت برداشته و داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل یخچال گذاشته یا داخل کاسه مستطیلی ریخته روی آن را صاف کرده و وقتی کاملا سفت و خنک شد برش بزنید.