طرز تهیه ترافل رنگی در خانه
ترافل های رنگی با طرح های متنوعی در بازار موجود می باشد. از ترافل برای تزئین انواع شیرینی، کیک، دسر و غیره و حتی ظروف دسر و تولد و … استفاده می شود. در ادامه 2 روش تهیه ی ترافل های رنگی را آموزش داده ایم.
ترافل های رنگی
مواد لازم ترافل های رنگی :
پودر قند | 1 پیمانه |
سفیده تخم مرغ | 1 رقم |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
وانیل | به مقدار لازم |
رنگ خوراکی | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترافل های رنگی :
همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا زمانی که یک مایه یکدست بدست بیاید. مواد را به اندازه رنگ هایتان در کاسه های جداگانه تقسیم کنید و از رنگ ها به آن ها افزایش کنید و هم بزنید.
سپس روی برگ ای کاغذ روغنی قرار بدهید و از مایه داخل قیف های سوا بریزید و با ماسوره ی آسان آن ها را به صورت خطی روی کاغذ روغنی بریزید. شما می توانید از ماسوره های 5 سوراخه استفاده کنید. با این ماسوره ها سرعت عمل شما بالاتر می رود.
کاغذهای روغنی را به مدت 24 ساعت در فضای آزاد قرار دهید و اجازه بدهید خشک شود و بعد از خشک شدن آنها را برش دهید. یا با دست ریز کنید.
مراحل تهیه ترافل رنگی در خانه
روشی دیگر برای ترافل رنگی :
در این روش ترافل با خمیر فوندانت هست. که طرز تهیه خمیر فوندانت را می توانید با کلیک روی آن تهیه کنید.
فوندانت را به رنگ های مورد نظر رنگ کنید و با وردنه به قطر تقریبا نیم سانت باز کنید. سپس با کاتر برش بزنید و چند روز در یک جای امن تغییرناپذیر بگذارید تا سفت شود. بعد با قالب های مورد علاقه تان آن ها را قالب بزنید.
درست کردن ترافل رنگی با خمیر فوندانت